Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Människans dagar är som gräset, som idag står och i morgon kastas i ugnen"


Även när livet är som allra bäst

är det

förgängligt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-10-09 15:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gräset som i dag står och i morgon...
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld