Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att trivas i sitt eget sälskap


Jag dansade natten lång i helvetet

Tiden är förbi
då jag sålde min själ
för att få höra till någon

Jag dansade natten lång i helvetet
och såg aldrig solen gå upp
Men det är länge sen nu

Med tiden lärde jag mig
att den enda relationen
man måste leva med

Är den man har till sig själv
i ur och skur
dag som natt

Så nu dansar jag
med den som jag aldrig mera sviker
Mig själv.




Fri vers av yta
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 16:11



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kloka ord, bra skrivna rader. =)
2010-10-11

  Yrre VIP
Och, det gör du rätt i, avundas din självrespekt!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta