Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53:5 "Han var sargad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningars skull; straffet var lagt på honom, för att vi skulle få frid och genom hans sår blir vi helade"


JESUS har druckit förbannelsens bägare

på korset:


syndaförbannelsen

och sjukdomsförbannelsen

för att ge oss människor välsignelsens.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-10-10 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Delad glädje är dubbel.
2010-10-10

    Sven-Erik Sköld
Tack Larz! Ditt inlägg gjorde mig glad! för att inte säga, salig..
2010-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Det saliga bytet: Hans välsignelse i utbyte mot min förbannelse!
Allt av nåd!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld