Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds hälsning till alla Människor!

Den Sonen - min Son JESUS Kristus - gör fri

den är fri, från allt Djävulens inflytande

och är Mitt barn, genom tron på

Den Jag har sänt: JESUS

från Nasaret.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-10-10 18:12



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant!
2010-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen frigör. Jesus är Sanningen.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld