Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till utdöda språk borde detta ha dött ut för länge sedan


Unur penas arp






Hrut urat esk orpin
varion kler vadim
ander rotsin vorpin
seki vefra kadim

chartiv varij utum
arsit esk udrat inum
harsi kler ander bedum
varion sekin binum

askava serdut vadi
arrat hevi dar sena
uer vefra sot nadi
onum erit carde vena




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-11 10:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hemsk historia, men jag gillar slutet med det där kortet som plötsligt kom efter ett par dagar...
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP