Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hjärtat är fullt av

det talar munnen

och skriver

pennan


Jeremia, en Guds profet,

hade beslutat sig för

att tiga;


och inte mer tala

i "Guds Namn"

men:


"då blev det som brann det en eld

i mitt innersta, jag bemödade

mig att uthärda den, men

förmådde det inte"


alltså talade han och hans

upptecknare skrev.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-10-14 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld