Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med kärlek skriver jag dikten till Sara och Sofia


Äppeldoft

Tiden
inte evig
men alltid
finns jag för er

Äppeldoft
från
nymanglade lakan

Ni sover
med drömmar
och ute är det höst

Tindrande ögon vaknar
ser mig
säger godmorgon

Vackra vackra döttrar
kärleken
svämmar över




Fri vers av yta
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-12 07:10



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och kärleksfull hyllning. =)
2010-10-12

  Postgård
Så hjärtligt, kärleksfullt och ömt.
2010-10-12

  Yrre VIP
Detta var så vackert att jag får ont i magen av längtan efter mina!!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta