Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inte alltför god vän till mig uppträdde en smula kärvänligt mot mig för en tid sedan, tog mig vid armen och frågade i förbifarten om min hälsa var god. Senare fick jag dock veta att de aktier han rått mig att köpa var guld värda.


Något litet om formgivning






Skall man alls
prata smörja så
må man göra

det så att
det låter både
genomtänkt och klokt.

På en gång
både seriöst, belevat
samt artigt mot

eventuella åhörare. Detsamba
kan sägas gälla
det skrivna ordet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP