Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Salig är den för vilken jag inte blir en stötesten" Guds Ord: "Se jag lägger i Sion en stötesten, en klippa, som skall bli dem till fall; men den som tror på den skall inte komma på skam".


Lägger man ut en åtel

samlas alla rovdjur

som är ute

efter

rov:


Jesu får.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-10-14 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har vi sett många exempel på här. Alltid samma gläfsande flock.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld