Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Vi älskar honom, därför att han först har älskat oss" "Gud bevisar sin kärlek till oss, genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare".


Jag älskar Dig, JESUS

så mycket, att jag vill följa

Dig hela livet och

i evigheten:


för Din godhet och nåd

och uppoffrande

kärleks skull!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 08:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo.
Han gav Sitt liv för oss.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld