Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten möter diktaren

Skrev en dikt om

sommarängen


instängd på min

kammare


gick sedan ut och

såg den


och kastade

dikten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-15 04:22



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, det var en bra aspekt på tungotalets funktion! Paulus talade mer än alla, tror jag han skrev. S-E
2010-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Ord räcker inte till. Ibland måste man tala i tungor.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld