Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnjakten

Tidig morgon

färska spår

spillning

hundskall

väntan


tystnad

tystnad

lyssnande

lyssnande

lyssnande

kommunikationsradioviskningar

upprepade viskningar

lägesrapporter

lägesrapporter

tystnad

tystnad


mer hundskall

från annan riktning

förhoppningar, grusade

ännu mer förhoppning, grusade:


en alltför listig Bamse..


eld

kaffe

smörgås

patron ur

och vandring hem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld