Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sluta vara den som tar all skit


Din container


Visst det går bra
trampa gärna på mig
spy ut din galla
Jag är ju din container

Så var det i många år




Aldrig mera

några tårar

över det.




Fri vers av yta
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta