Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tredje meningslösa dikten om en vacker man jag inte känner


det finns en man III

jag vet att jag aldrig kommer få ligga med dig
eller, vet gör man aldrig
men jag tror inte

av respekt till en bekant till oss båda kanske
eller helt enkelt för att jag inte är din stil

du är för cool för mig, tror jag
jag känner ju inte dig så jag vet egentligen inte
jag bara antar
antar

du är söt snarare än vacker
kanske snygg snarare än söt
och jag kan inte sätta fingret
på var det sitter

i helheten är det nog
i dina kläder och i din frisyr
kring din mun
och bakom dina glasögon

men jag vet att jag aldrig kommer få ligga med dig
för du är inte intresserad av mig
vi känner inte varandra
och jag vill ha dig för du är snygg
inte för vem du är

du vet inte vem jag är
och särskilt snygg är jag inte heller




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 20:41



Bookmark and Share


  Sofiapoema
nejnej, du är snygg, inget annat får du tro. Dessa texter var skitsköna verkligen
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam