Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väx upp då


Herregud vad jag saknar honom






Jag saknar hans lukt
jag saknar att låna hans tröja
jag saknar hans skratt
jag saknar hans skäggstubb

jag saknar hans röda BMW
jag saknar att dela en cigg med honom

jag saknar sättet han pratar
och hur jag inte förstår någonting när han
pratar med andra än jag

jag saknar hur han skrattar åt svenska
jag saknar hans försök att säga "rööööökaaaa"

jag saknar hans politiska disskutioner
med farbror jag har glömt hans namn

jag saknar hans tjat om fäljar
jag saknar hans vänner
jag saknar den enda svensken i frankfurt Ellinor

jag saknar Robert
jag saknar att åka ut till dem
jag saknar att de möter mig vid bilen och säger
"na und??" så fort jag går ut

jag saknar sena konversationer
jag saknar hans blick när han frågar mig om jag ska sova över

och

jag saknar honom
så ofantligt mycket
och jag vill inte vara en sådan
jag saknar hans kyssar
jag saknar att när jag höll hans hand
och klämde till så klämde han tillbaka
och han förstod
att om jag klämde 3 gånger skulle han också göra det

åh herregud vad jag saknar honom
det är fan onaturligt




Fri vers av Citrusblomma
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma