Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är med i en pokersajt på internet där jag bara vinner och vinner, men jag har problem med att få ut pengarna. Det som till synes skall vara så 'enkelt' är fan så krångligt. Betydligt lättare är det när man skall betala för sig.


Kan man ta livet...





...på alldeles för
stort allvar? Kan

man leva som
om var dag
vore den första

i ens liv?
Eller är det
tvärtom om så

att man bör
leva som om
varje ny dag

vore den första
att leva, utforska
samt glädjas åt?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 14:07



Bookmark and Share


  Knickedick
Ja
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP