Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fjärde texten om en ung vacker man jag inte känner, men som jag förtvivlat gärna vill ligga med


det finns en man IV

jag kan inte hjälpa att jag
hakat upp mig på dig

du har fastnat i min hjärnas omloppsbana
och du varvar mina andra tankar

jag drömde faktiskt om dig i natt
jag drömde att du var här i mitt hus
i mitt gamla kök
och vi hade sex i min säng
sen bjöd du på fransk tomatsoppa
vid mitt gamla köksbord

och jag säger det, kära läsare
det var en jävligt
jävligt sexig dröm

jag vet att jag aldrig kommer få dig
jag vet inte ens
om jag vill ha dig på riktigt

kanske är du bara högsta vinsten
så länge jag inte kan få dig

men du är ju så jävla snygg
det kan jag inte rå på
och jag vill ligga med dig
men jag kommer aldrig få

så är de alldagligas lott
men jag tänker fortsätta drömma om dig
mina drömmar kan jag inte styra
men där får jag dig ändå




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam