Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud ser till hjärtat"


Goda hjärtan

är värmeljus

på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-10-21 06:33



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Och den Gud bor i, helt och fullt.
2010-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Ingen är god utom Gud.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld