Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, på det att var och en som tror på honom, inte skall förgås, utan ha evigt liv"


JESUS kom inte till Pingströrelsen

eller till Uppsala livets ord

eller svenska kyrkan

eller Frälsis


eller något annat samfund

eller kristen organisation


eller Katolska kyrkan

eller Israel:


Han kom

till alla

Människor på jorden!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-10-23 04:26



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS har inte skapat eller ens tänkt den! Tack för Din kommentar! S-E
2010-10-23

  Julio VIP
Det stämmer att Jesus sökte sig till folket, vare sig man är en stark militärisk ledare eller prostituerad. Så värdesätter han alla likadant.

Nu finns det en klyfta som gör en tveksam.
2010-10-23

    Sven-Erik Sköld
Utmärkt sammanfattning! S-E
2010-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Samfundsbildandet var inte Guds plan.
Men då man vägrar att ta emot förnyelsen söker den sig nya vägar.
Problemet är att strömmen sedan dämms upp och så byggs det samfundsstaket.

Ekumeniken är jag dock heller ingen förespråkare för. Tvärtom. Jag bekämpar den.

Jag är en vän av Israel. Det vet jag att även du är.
Men, som sagt, Jesus älskar även araber.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld