Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Kyss mig
ömt
intensivt
lätt
passionerat

Kyss mig
du där, fantastiska pojke
du som är så underbar
du som gör mig så glad

Kyss mig
Kyss mig länge




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 588 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-25 00:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla säger ja,
alla smakar dig.

Underbart
2011-04-26

  blaite
Kan inte sägas vackrare
2011-01-12

    ej medlem längre
En tredje gång...Ja, den är så fin, så stark, så innerlig
2010-11-09

    ej medlem längre
Ville återkomma till den här dikten

Den är så fin

så väldigt lik

en flaska

årgångsvin
2010-11-09

    ej medlem längre
Vackert., moget, kristallklart
2010-11-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt skrivet. =)
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer