Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeten Jona

kom inte till staden Nineve

för att fråga vad de

ansåg om sin

situation


utan för att klargöra för dem

vad Gud ansåg om den:

mogen för dom:


Guds dom över deras synder.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-10-25 05:05



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Nej, lika långt från det som himlen är högre än jorden!
2010-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Han var ingen kommunalpolitiker med ett reformprogram.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld