Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att glömma

jag såg ditt ansikte och kom inte ihåg det
jag hörde din röst och kände inte igen den
jag hörde din röst och kände inte igen den
jag hörde din röst och kände inte igen den




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-10-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam