Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Mina tankar hoppar (hör du?) rak på sak.
Bankar i min panna
skriker i mitt öra.

Ord är mina sista (tokiga) försök
får att någon stanna
får att någon höra...

Morgonen som kvällen: blir de bara fler.
Min kontroll är tappad
...riven allt i fläckar.

Desperat försöker sätta orden ner
Gömma de i pappret
Gömma de i bläcket

Läs de om du vågar! Läs de om du kan
drunkna dig i smärta
...hitta sista steget!

Driver mina tanker... driver mig som fan!
Mördar sakta hjärtat...
... viskar: jäkla fegis!!!

25.10.10




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-26 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP