Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS till judarna: "Ni rannsakar skrifterna, för att ni menar att ni i dem har evigt liv, och de är dessa som vittnar om mig. Men ni vill inte komma till mig för at få liv".


Att komma till JESUS

är att få

liv: andligt

och evigt liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 05:41



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Självklart, men man kan ju tala också till sina egna. Guds Ord: "Han kom till sina egna, men hans egna tog inte emot honom, men åt alla dem som tog emot honom, gav han makt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn, och de har blivit födda inte av blod, ej heller av köttslig vilja, ej heller av någon mans vilja, utan av Gud".
2010-10-27

  Lavinia Röd
"JESUS till judarna" skriver du. Men, Jesus var själv jude, eller hur?
2010-10-27

    Sven-Erik Sköld
Problemet, Karl, är att de i synlig mening slutar i graven för oss alla; men själen lever vidare med sin Herre: Gud eller Satan och här i livet väljer vi, till skillnad från evigheten.
2010-10-27

    Sven-Erik Sköld
Ordet är en vägvisare, som pekar fram till JESUS: Frälsaren och Räddaren. Utan Honom igen frälsning, ingen räddning.
2010-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Men utan Guds Ord kan man inte bli frälst.
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld