http://www.youtube.com/watch?v=mNt13Vw-K6Q

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=mNt13Vw-K6Q




gränsland mellan tystnad och kärlek

 

jag  är i djupet

 

arkaisk naken

osmyckad

 

tystnad

 

lojt svävar för alltid 

starka minnen                   sprakande energier

i det svarta rummet

 

i mörkertimmen

skymningssorgen

i nattens

råa käft

 

vet jag

din stilla närvaro

 

svarta håret utslaget

över kudden och

längd utan slut

över kontinenters kuperade landskap

 

livfullt

och ändå inte

smärtsamt

men i ro

 

din blick i min

i gryning

ser vi allt

 

så klart som

vatten

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-10-31 20:53



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Ordkonst och intimitet
2010-12-22

  Sonja Sidorow Lapington
smärtsamt vackert...tack
2010-11-02

    ej medlem längre
OUTSTANDING (börjar bli mitt favorituttryck)

Det här kan mäta sig med vilken "professionell" författare som helst
2010-11-01

  stoneme
"i nattens

råa käft"

fantastiskt.
2010-11-01

  papessa
starka känslor sprakar mellan vemod och längtan och stor saknad efter en stor passion som levs ut i nattens alla faser av mörker och tystnad...sådana bilder kommer till mig när jag läser din text..fantastisk vackert
2010-11-01

    Melona
Innerligt och nästan viskande. Det är alltid med en sensuell röst jag hör dina ord. Nästan som en moderlig varm smekning mot mitt trötta hjärta, så slår dina ord som varma sanddyner. Fint.
2010-10-31

  Lena Själsöga Keijser
fem ljuslågor andas
skimrande

lyfter väggar
i
skimrande

så andas dina ord
tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-31

  Niclas Petersson VIP
Riktigt, riktigt fin.
Titeln är fantastisk.
Och texten...
fylld av hopp, tro och kärlek.
Gillar.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP