Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vänta


Långt långt bort



Telefonen är tyst och jag väntar
darrar för att det ska vara sant
att du är på väg

långt långt bort

Jag hatar sanningar
som knivar i ryggen
då dom är som värst

Ändå hellre än en lögn
som förgiftar luften

Så ring nu då
låt mig få höra sanningen
skära genom luren.




Fri vers av yta
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 17:19



Bookmark and Share


  Yrre VIP
aj, inget man vill vänta på.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta