Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar kring systemets orättvisa.


Fyra F

Först blir man FÖRVÅNAD
att inget står som det ska
som det var utlovad.

Sedan blir man FÖRTVIVLAD
och tror att en har missförstått
det mesta
att det är han som har fel.

Efteråt blir man FRUSTRERAD
att en är bara en liten tyst siffra
i någons statistik
men inte mer än det.

Och till sist blir man FÖRBANNAD
att en är ensam med sina bekymer
bland alla andra som har det lika illa
och ingenting fungerar
och ingen hjäper någon...

27.10.10




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Julianna Strandberg VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-27 22:54



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Så sant. Låt oss bli mer högljuda och stöttande.
2011-05-21

  Lavinia Röd
En isande maktlöshet....<<< 2010-10-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fy f.n fad fint författat
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP