Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målningen som är utförd i äggtempera, hänger inte alls på väggen hemma hos en väninna till mig, ehuru hon inte brukar bevista de något mer dyra galleristerna, ens då hon fått löningen utbetald i mera reda pengar än in natura.


Tobaksfritt snusförnuft (läs inte det här om du hatar pornografi)


Att giva ett finger åt någon
anses inte riktigt lika fint
som att ge någon
ett handtag eller handslag.

Samtidigt är det inte
att rekommendera
att ge någon fingret
eftersom de då kanske tar hela handen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-28 12:05



Bookmark and Share


  aol
gillas, bra skriftat
2010-10-29

    Bodil Sandberg
nej att räcka fingret
är inte så fint eller snällt
och måhända den som fick det
för dagen är på speciellt
ilsket jäkla humör
och vad denne då gör
är nog att hugga av lemmen
uschiamej då svemm en
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP