Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 1:9 "Jag Johannes er broder, som med er har del i bedrövelsen och riket och ståndaktigheten i Jesus, befann mig på ön Patmos, för Guds Ords och Jesu vittnesbörs skull" JESUS: "Ni skall bli förföljda av alla.."


Kristenheten är lovad förföljelse

Jesu efterföljare - lärjungar - är av Honom

utlovade förföljelse för Ordets skull:


sviker de Ordet, slipper de

förföljelse: i dag har vi

ingen förföljelse att

tala om i vår

världsdel:


salt som mist sin sälta stör inte

förruttnelsens fördärvskrafter.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 06:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har vi sett här på poeter.se.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld