Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Den som tror på mig skall leva om den än dör".


Till vår dödliga värld kom Du

och gav oss liv;

evigt liv!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-10-31 06:12



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, redan här! Tack för kommentaren, tydliggörandet! S-E
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Den som tar emot Honom har det eviga livet.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld