Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga utan enkelt svar

vem står

som ansvarig

när

svartklädda tårar

faller

som spjut

och dödar

känslan

att återfinna

lyckan

 




Fri vers av ia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 12:25



Bookmark and Share


  Magnus P.
Svartklädda tårar, vilken bra beskrivning.
Spjuten är vassa och känns hela vägen.
Tyvärr kvarstår frågan obesvarad.
En fråga jag många gånger ställt själv.
2011-04-18

  Anna*
Riktigt ruskigt bra! ♥
2011-04-11

    ej medlem längre
Det Förflutnas Demon. Fördriv honom och allt blir klart
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP