Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen för otrohet!!!



Var går gränsen för otrohet..vad vet jag..

är det värre om två kroppar möts i natten..

eller om man har tankarna på annat håll hela tiden..

sexuellt eller mentalt..

det är frågan..

själv är jag mentalt sexuellt otrogen..

dygnet runt..




Fri vers av passionsblomman
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-02 16:25



Bookmark and Share


  * MARY *
Du är lysande !!!!!
2010-11-04

  © anakreon VIP
Var finns kärleken - i hjärnan eller i underlivet?

För mig har den mentala otroheten alltid varit en större anledning att gå skilda vägar än ett sexuellt snedsprång.

ETT sexuellt snedsprång, alltså!

Den etablerade, återkommande sexuella otron är naturligtvis ett lika stort svek mot äktenskapet som den mentala.
Calle
2010-11-04

  Mats Henricson
Viss skillnad,dock, på teori och praktik.........
2010-11-02

  Ritva
ja,vem är inte det!!!!!
2010-11-02

  Ritva
hur??????????????????? resten får väl läsaren undra..det är INTE bra!!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman