Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykortstider till Jul; jakt eller kul profil på ett kort gjort för knäckiga stunder med minnen av en blunder pompös. Skicka eller ej är frågan... tihi. (dedikation L, en hejare på att bräcka murar ^^)




kort kort med kortkort; *haj*ku(l-tur)

 

 

 

*

vyns betydelse

över kanten; Skosynligt

dolde donnan vrist

*

 

 

[javist, vrist med känsla för takt..

.."..om man inte är en Ost.." - L hade tur, L är jag och L är glad och farligt kär - jo 50 fyllda:)

som sagt

Ålder hehe

missade nån nåt?]

 

*

 

God Jul eller nåt
god Tur Kur Djur

men ingen bur

nej tack

det gick bra ändå

förstå

donnan är två gånger tajmad

Kul-Tur med Dur som Moll

en koll på givet bananskal

en Bal på slottets tak blev skak

 

brak genom hagens hägn och sakta mak en refräng

på Fåfängans golv klockan tolv en söndag i oktober

 

chocka golv med skal för en stod där och bara

log

 

så nog gav det genklang i tanten

sen sprang hon hem och vanten den hängde i fickan

Flickan blev lagom blyg och dryg

var hon minsann

 

en ann som vant sig me' kanten

Tack L

*

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-03 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri