Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsländan

surrar en dag

och multnar

sedan

bort


tillsammans med alla dem

som gör på samma vis;


saknar evighetens

perspektiv över

sina liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-11-03 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man bygger huset på lösan sand.
Och i Uppenbarelseboken ser vi att draken står just på sanden.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld