Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spagettihjärta


Tålamod. Det är vad jag ber om. Mod över huvud taget. För att gjuta styrka i mitt spagettihjärta. Så gå inte om jag backar ett steg.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 11:42



Bookmark and Share


    Loffe
Uppriktigt.
Det är säkert många som tänker som du.

Jag gillar titeln, en bra metafor.

// Loffe
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria