Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diodens blinkning

Diodens blinkning
blev en ljungande blixt
när nattsvärtans åska
slog an
den tjockaste strängen

Vibrationerna
drev kallsvettens versaler
mot randen
av det stora vattenfallet

I gränslandet
där vaktstyrkan
för länge sedan
somnat

Där slog eldarna upp






Fri vers av Litorina
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-04 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina