Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 1:14 "Och Ordet/Gud blev kött och tog sin boning ibland oss, och vi såg en enfödd Sons härlighet från sin Fader, och han var full av nåd och sanning"


JESUS är full av nåd och sanning

Somliga vill inte

se sanningen

andra

glömmer bort nåden

främst med tanke på andra..


men JESUS är full av båda: då

sanningen om oss bara kan avhjälpas

av nåden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-11-06 07:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en balans.
Vi tenderar att få slagsida i endera riktningen.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld