Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött november




Trött november, mörk november.

Korta dagar, långa nätter.

Värme i närheten.

Kyla i avståndet.





tar ett andetag
och dyker ner







finns
skatter
här

























Dagbok av Niara
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 08:48



Bookmark and Share

  Niara
Niara