Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket jag skulle göra, om du inte fanns

det är viktigt att du inte missuppfattar mig nu
men jag måste bara säga det här
innan det äter upp mig inombords

det finns så mycket som jag skulle göra om du inte fanns
så mycket som jag egentligen vill göra
men inte kan
för du kommer inte vara där

jag vill spela fotboll i främmande länder
ligga på varma stränder med sand mellan tårna
boka en flygbiljett
men ingen hem
inte veta vad mitt nästa drag är förrän det är dags

bestiga höga berg
bada med delfiner
och lära mig surfa

jag skulle inte ge mig
förrän jag upplevt allt
förrän jag var nöjd
så att jag känner att jag utnyttjat min tid på jorden

men jag kan inte göra något av detta
för jag kan inte andas utan dig
kippar efter luft
hjärtat stannar
och mitt ansikte blir alldeles blått

och du vill inte följa med
du har saker här hemma
och jag förstår det

i vår relation är du du
men jag är inte jag




Fri vers av lonelynights
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-09 00:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra o tänkvärd text!
Z*
2013-11-29

    ej medlem längre
Tragiskt men vackert
2012-10-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
Det är tragiskt, i sin vackerhet.
2012-08-30

  Fru Intighet
Fint skrivet!
2011-04-02

  Jan Byqvist
sä himmla grymt bra:)
2011-02-25

  Julio VIP
Så bra^^
2010-12-01

    Mmmjansson
Du anar inte hur glad du gör mig, bästa syster!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights