Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNGÅNGARENS TRÖTTHET




Obeskrivliga trötthet förlamm ar mina lemmar
tankarna om natten är att dagen ska bli så,
vacker

tröttheten bevakar och bejakar mig domnad
fördömd i kropp och tanke jag vandrar i mitt,
sömnland

trötthet dränker min egen vilja att göra det
jag önskar sömn ängelen drar mig bortom i,
dödsrike

vakenheten gör mig trög och låg på noll våg
apatin har följt med den dog inte i sömnen,
inatt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 19:05



Bookmark and Share


  Lotta Eng
Det är svårt när man känner så, men jag tror du har en inre styrka att " fånga dagen"
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen