Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kom till mig så hittade jag hem




Vi pratar väl inte så mycket men
du är en av de få sakerna som får
mig att gå ur sängen på morgonen

när jag ser dig så känner jag mig säker
ibland känns det som att
det fanns en anledning till att jag kom
bort från mitt gamla liv med chilenaren
bara för att jag skulle få träffa dig

det är som om jag vore 14 igen
jag är lika blyg och rädd för riskerna som då

Du är så vacker och speciell
du kan få vem du vill i hela världen
så varför skulle du ta dig tid att ens se på mig

du skulle vara så bra för mig
för att du är inte den
som skulle kräva mer av mig än vad jag klarar
och jag tror att du skulle göra tid för mig
och jag skulle älska dig varje dag

jag tror på fullt allvar att du skulle göra mig lycklig igen
och jag skulle kunna ge dig allt det du behöver
för att blomma ut mer än vad du redan gör
mest av allt
tror jag att vi skulle se fina ut på kort tillsammans
för att det skulle skina lycka om våra ögon
och jag skulle aldrig
sluta le




Fri vers av Citrusblomma
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 20:39



Bookmark and Share


  Line W
Fint!
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma