Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tiden krockar med det förflutna


Jag var sårbar och kal


Blundar fantiserar och längtar
men mörka moln driver in
skuggar och gör ont.

Minnen en annan tid
jag var inte lycklig
jag var sårbar och kal

Dina ord skrämmer
men från en annan tid
finns makten bakom samma ord.

Du är så oskyldig
så vansinnigt oskyldig
Men nu dansar demonerna sin vilda dans

Dom låter sig inte hejdas
dom låter sig inte tas bort
även om jag skriker

Så jag blundar och låter
mitt inre få kräkas
ut det vansinniga




Fri vers av yta
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-10 16:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt skrivet. =)
2010-11-12

  Tillbringaren VIP
Så talande titel
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta