Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina vänner som tar skiten ihop med mig. Jag älskar er


Någon sorts kritik till de som skulle vara mina föräldrar

Ett sista skrik som säger
hur mycket jag hatar dem
slänger igen dörren
och hoppas att jag får komma in imorgon
om bara för att hämta mina saker

Älsklingstjejen jag vet att vi båda
mår så dåligt
kan vi inte sätta oss ner tillsammans
knarka supa svälta och riva sönder

jag var bara liten
vem är så elak mot ett barn

hur kunde ni göra så mot mig

nu klagar ni på att jag blev
en konstig manisk psykopat

skyller ni det på mig?
jag hade väl blivit normal om ni inte misshandlat mig

ni klagar på mina försvarstekniker
och på att jag aldrig pratar
hade ni uppfostrat mig som barn
sagt att det var tillåtet och älskat mig
då hade jag pratat och berättat om min dag

vänner ska vi dra oss tillsammans
och supa bort våra sorger
vad skulle jag göra utan er
ni är min familj
vi har alla våra knäppa föräldrar en värre än den andra
allihopa är de sjuka och störda

NI SKULLE JU ÄLSKA OSS!

vi alla står och skriker
sitter vid ån och röker
festar tills vi kräks
för vårt eget nöje eller för att
få er uppmärksamhet

Ni hade en enda plikt i livet
att älska oss
ta hand om oss
se hur det blev
skyll dig själv när jag stapplar hem stupfull
allt är ditt fel

Älskling jag vet att du lider lika mycket som jag
du är manodepressiv anorektiker på vodkadiet
exakt som jag
Vi ser varandras problem och byter skit med varandra
tar hand om varandra när mascararänderna blir för mycket
herregud vad jag älskar dig
vad hade jag gjort utan dig
dom hade hittat mig död i en kontainer
med en spruta i armen om det inte vore för dig
och ändå klagar dom varje gång jag tar med dig hem

Jag kan inte jag är rädd
ännu en polisanmälan mot morsans man
som om det hjälper
som om jag fortfarande har något förtroende för vår poliskår

När jag tänker på att jag har 60 år kvar i det här skitlivet
undrar jag varför de ens födde mig
som en underhållningsslagpåse när det passar

NI SKULLE JU ÄLSKA OSS
VARFÖR SER NI INTE OSS
VI SKA JU VARA DET VIKTIGASTE NI HAR
VARFÖR ÄR DET INTE SÅ
VARFÖR HÖR NI INTE OSS


Älsklingstjejen jag vet att vi båda
mår så dåligt
kan vi inte sätta oss ner tillsammans
knarka supa svälta och riva sönder
våra vener och artärer
tills vi båda ligger med ett dödsleende
vid vår favoritplats vid ån
så kan vi sitta från himlen och se
om de någonsin skulle sakna oss










Fri vers av Citrusblomma
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 20:56



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag gillar den rättframma stilen i denna text. Ett svårt ämne. Tråkigt nog kan det vara så att vi mer eller mindre blir tvingade att uprepa föräldrarnas beteenden innan vi ser igenom den sköra hinnan av föreställningar som färgar vårt liv hitintills.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma