Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Jesu kors kommer..

bara de ödmjuka.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-11-12 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De stolta förirrar sig i sina egna flummerier.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld