Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följdverkan


Jag vet att jag har initierat något

som jag inte vet hur det ska sluta

Nu väntar jag oroligt på följderna




Fri vers av eva m h
Läst 292 gånger
Publicerad 2010-11-14 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h