" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insp. gammal dröm från barndomen: ".. det är farligare i staden än i skogen, tänkte hon, men när granen svartnar ska man stänga ner ljuden.. även inne.." - nej, ingen julgran alls.




under granen

 

 

***

äntligen mörkt

 

färgerna
sugs in i det svarta

stugan bortom hagen

smällen ekade ännu
i öronen

 

 

över på en sekund
hotet

 

äntligen mörkt

 

granen
skyddet

 

galningens granskogs
skugga

***

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger
Publicerad 2010-11-15 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri