Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: David Leuk




Där änglar dansar …

 

Min väg är baserat på fritt val utan kval
utan någon direkt manual
Vägen är aldrig direkt klar men alltid påtagligt gripbar
alltid odlingsbar
En väg där vi hör varandras sång i vår gång
Vi står på vår perrong och funderar inte på nästa följetång
Vi upplever här och nu utan tabu och dansar med änglarnas sång

Jag älskar att möta dig där änglar dansar
- när du släpper mina pansar
Kom och vattna mina ögonfransar




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-11-15 06:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men hallå där tjejen!! Du poetar ju så jag blir alldeles till mig här...vad du KAN! Älskar texten och särskilt de tre sista raderna som blir som en riktigt god grädde på tårtan!;-)))
2010-11-23

  Kjell A. H Lundin
Vacker klokhet
på hjärtats väg!

Sinnlig kram!
Vännen
Kjell
2010-11-19

  sommarmoln
Åh så härlig...så underbar!
2010-11-16

    Ken Cassel
Tjusigt Saga!
:)

Kram

Ken
2010-11-16

  e-poeten
Kan bara skriv,,, SAGA,,,
Du gör mig knäsvag,,, =)
2010-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Din väg är inte min.
2010-11-15

  Robert Almgren VIP
Hoppfullt, medryckande och vackert!
2010-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm, mjuk och härlig poesi. =)
2010-11-15

  Max Poisé VIP
*ler*
Ja så är det...när änglar dansar!
Gillar ditt ordtrolleri!
2010-11-15

  Anna*
Underbart flyt i texten som trots bundenheten via rimmen ändå har en förunderlig frihet i sig. Kraaam ♥
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP