Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead Deer (Generosity)- din släkting på husknuten; en bruten natt.. en månfull katt och en natt av underliga ting på tomten, i tanken och i tagna timmars tillit.. Tack!




hinden

 

 


*

rådjuren

hur kunde jag missa dom

rådjuren klockan sju

det är ju du
jag


vårt vi
hinden

 

där under apeln betande äpplet
klockan sju

klockan sju när ljuset blir ljust
igen

och inga mörker ger skuggor ens
av ett äpples fall genom rymd

och tid
tid för mognads långsamma

 

den tid
när kiden troget osäkert
skyddade

följer frivilligt den hind som leder
genom skogens skuggor

som genom
farornas farvattnen
där

söder om västmånen och brynet

klockan sju

 

den slagna timmans nu

du jag vi

 

rådjuren
trädet äpplet och där före snön

 

det generösa

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri