Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hes. 34:11, 23 "Ty se jag skall själv ta mig an mina får och leta dem tillsammans.." "Och jag skall låta en herde uppstå, gemensam för dem alla.."


Det är tid nu

för JESUS att samla Sina får

till Sin egen fårafållla


där Han själv är

herde, den

gode


och bort från alla dem

som stulit Hans får

och kallar dem

för sina


församlingsfår:

sina församlingar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-11-16 04:59



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jer. 49:19 "och den som jag (Gud) utväljer
skall jag sätta till herde över dem"
2010-11-16

  Lavinia Röd
Ja, kanske herden blir du då? Lycka till då!
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld