Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärande tvärbalk är här lärande närande och världens ärligaste sfär av varande: egots är är nog allt vi egentligen har i både inåt och utåt varande. så vad är ett<


minimera mera mot maximalt max

 

 

*

vårt vackra

väl vårdat väl vördat

och mångtusenfallt

 

vårt varande evigt

och saligt

 

vårt allt

 

i Kärlek och härlig

i närma och värma

i lära och pärla

 

i närhet och kär

 

det finns ju i här och i där

vart du är

 

vårt ärliga kära

vårt härliga

 

Är

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 01:37



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri